Govern de Cerdanyola: de les Falles de Valencià a la fallida moció de censura

La secció “Govern de Cerdanyola” és un espai satíric escrit pel community manager del conegut – i desaparegut – compte de Twitter @GovernCDV).

La cosa està que crema. Primer les falles, després Carles Escolà i ara la foguera de Sant Joan. I vosaltres. Vosaltres esteu que cremeu amb les crítiques al Govern del Canvi. Però sabeu que? Vosaltres veniu a l’Ajuntament a deixar instàncies que mai responem, i nosaltres venim a gaudir de l’aire condicionat. Amb “carinyo”.

pleoctubre2Per tots és ben conegut que el nostre màxim representant, l’il·lustríssim alcalde de Cerdanyola, està més cremat políticament que qualsevol ninot amb “el caloret” de les falles de València. Recordeu quan era guai i anava a les manifestacions amb samarretes reivindicatives? Ell tampoc.

Però no us preocupeu, que ja hem iniciat una bona jugada “en comú” per ressuscitar aquest cadàver polític i tornar a posar-lo en el lloc que es mereix: a la poltrona d’alcaldia, aquella que “no canvia a les persones” però sí el compte bancari. Una cosa, això que no canvia a les persones és cert. No les canvia, simplement la poltrona mostra l’autèntica persona que ets. Ho dic jo, que he sigut cap de comunicació de tots els governs de l’Ajuntament: des de Celestino Sánchez fins a Carles Escolà, passant, és clar, per la Manoli.

I mentrestant, els grups de l’oposició van voler enterrar el cadàver amb una moció de censura que va fracassar, perquè tot s’ha de dir, l’oposició és més loser que aquell que vol entrar a l’empresa de neteja sense tenir el carnet del PSC.

Però sí, per molt que els costi acceptar, després de la fallida de la moció de censura que van intentar els punkis del PSC, els presumptes del PP, els nerds polítics de C’s i els trilers d’ERC, volem anunciar a la ciutadania en general, i al Nen dels Bars en particular, que Compromís continuarà desgovernant aquesta ciutat com millor ho sap fer: incomplint punt per punt el programa. I sabeu per què? Perquè Compromís és antisistema, i un programa és un document molt sistemàtic!

Tancant aquesta primera col·laboració amb Cerdanyola Informa, i aprofitant que la cosa va de foc, falles, fallides i fogueres, us anunciem que avui cremarem a la Foguera de Sant Joan totes les banderes que teníem demanant l’Auditoria Ciutadana del Deute, la Neteja de Can Planas o “L’Ajuntament del Canvi”. Us hi esperem a tots i a totes, no us podeu perdre aquest espectacle piromusical carregat de mentides, hipocresia i, naturalment, un somriure d’orella a orella. Sabeu per què? Doncs somrieu, perquè guanyarem! HAHAHA

Comparteix: