La UAB utilitza la censura al seu nou “mapa virtual”

La UAB ha creat un mapa virtual a la seva web on, gràcies a més de 1.000 imatges de 360 graus, els usuaris poden visualitzar un total de vuit quilòmetres ininterromputs de passejos virtuals i trobar-se tot un conjunt de censures als moviments reivindicatius la Universitat.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha elaborat un mapa virtual de la majoria del seu campus, creant el que podria ser el tour virtual més gran mai fet. El mapa l’ha realitzat l’agència CAPTURE amb eines de Google, com Google Maps i Google Street View. El mapa, que és visible amb qualsevol ordinador o dispositiu mòbil d’última generació, dóna la possibilitat d’interactuar amb els continguts, fer un seguiment i recompte dels espais visitats, guardar-los o compartir-los.

El recorregut permet visitar espais tan coneguts com la plaça Cívica, les instal·lacions esportives i la majoria d’edificis del campus. L’objectiu és ampliar el mapa amb la inclusió de nous espais. Visitar el mapa.

uab

La censura arriba al mapa virtual

Les creadores del mapa virtual han censurat diferents cartells reivindicatius que estaven penjats a diferents espais interiors de les facultats. L’empresa que ha elaborat el treball ha optat per difuminar aquests missatges crítics per intentar silenciar el moviment estudiantil en la seva lluita per una universitat pública i de qualitat.

Comparteix: