Dilluns 26 de juny s’obre el termini d’inscripció de l’Escola d’Arts Ateneu

L’Escola d’Arts de l’Ateneu consolida la seva oferta formativa per al curs 2017-2018. El preu de les diferents activitats es mantindrà en una fórmula trimestral molt assequible, i hi tornarà a haver la possibilitat de la tarifació social per a les persones que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

L’oferta de l’Escola d’Arts de l’Ateneu torna a ser àmplia i variada, tant en l’àmbit de les arts escèniques com en el de les arts plàstiques. L’Aula de Teatre, l’Escola Dansa i l’Escola Arts Plàstiques ofereixen un ventall de més de 30 cursos i tallers, alguns dirigits a públic adult i uns altres a infantil i/o jove.

Qui vulgui fer teatre, només ha d’informar-se quin és el grup més adient a la seva edat i experiència. L’Aula de Teatre contempla cursos de diferents nivells per a infants i adults. A més també ofereix el taller Representem els contes! per a infants de 6 i 7 anys el curs Expressió dramàtica (7-9 anys) amb l’objectiu d’introduir l’alumnat en les diverses tècniques teatrals.

També l’Escola de Dansa ofereix diferents nivell de dansa creativa, clàssica (ballet) i jazz. Segons l’edat i el nivell de l’alumnat hi ha fins a tres nivells de dansa creativa, sis de ballet. A més, l’oferta inclou la modalitat de dansa jazz i tres nivells de jazz infantil, amb el que es completa i consolida la línia de Dansa jazz paral·lela a la línia de Ballet, per a què els alumnes puguin triar entre els dos estils amb una oferta de qualitat. El curs vinent se seguirà realitzant el curs de Microgimnàstica basat en el mètode de teràpia corporal que té com a base l’estirament i el desbloqueig de la cadena muscular posterior.

Els cursos i tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques estan dirigits a persones a partir dels 16 anys a excepció de la Plàstica per a Infants i Joves, que està obert a infants des dels 5 anys fins a joves que cursin 3r d’ESO, i els tallers d’Expressió Artística, Joc en família per a infants de P3 i P4 acompanyats d’un adult. La resta de cursos i tallers aglutinen una gran varietat de tècniques: Acrílic, Pintura tècniques aquoses, Oli tècniques experimentals, Escultura, Ceràmica, Dibuix al natural amb model, Gravat i estampació, Joieria, Art tèxtil i Arts decoratives. A mes, també existeixen els Tallers Oberts, espais de treball per a persones amb una base de coneixements ja consolidada que vulguin desenvolupar projectes de creació, en solitari o col·lectiu, amb la tutoria d’un professor/a especialitzat.

Comparteix: