‘La Nit Política’ tanca la temporada amb un especial al carrer

El programa de Cerdanyola Ràdio marxa de vacances amb un format diferent on participaran les veus més habituals.

promo convidatsDesprés de 9 mesos d’entrevistes i tertúlies amb els representats polítics de la ciutat, el programa ‘La Nit Política de Cerdanyola Ràdio’ acomiada la temporada amb ‘El Vespre Polític’, un programa especial a l’aire lliure. L’últim capítol es farà al pati de l’Ateneu el dimecres 21 a les 19:30 h.

Per poder fer el programa a l’exterior l’horari s’ha vist afectat i s’ha traslladat l’emissió al vespre. El que no ha canviat és el format del programa, que consistirà en una entrevista i una tertúlia amb membres dels partits de Cerdanyola.

Pel programa final passaran veus com les de l’alcalde Carles Escolà, el primer secretari del PSC Carlos Cordón, el regidor de MES Jordi Miró, el president d’ERC Albert Turón, la regidora de Ciutadans Sonia Rodríguez, la coordinadora d’ICV Laura Bros, el regidor del PDeCat Marc Costa i la membre de Podem Cecília Collado.

Perquè puguin participar el ritme del programa serà diferent de l’habitual i hi ha algunes sorpreses preparades. A més a més, els ciutadans que ho desitgin podran intervenir en directe i interpel·lar els polítics cerdanyolencs.

Comparteix: