El CPA Cerdanyola classifica a 10 patinadores per a la semifinal d’Interclub 2017 en lliure

Aquest certamen està reservat a les patinadores més petites és a dir les patinadores que fan iniciació o que estan a punt d’entrar a competició l’any vinent.

davUna altra setmana d’èxit per al club de patinatge Cerdanyola, on el passat cap de setmana les nostres patinadores disputaven la segona fase d’Interclub de la modalitat lliure a Teià (Barcelona) i on competien amb un total de 60 patinadors i patinadores provinent de clubs com el CP Ronçana, el CP Teià o el CP Palleja.

Els resultats van ser força bons pel nostre club i les entrenadores Júlia Ventura i Anna Ruiz estan molt satisfetes. Al final un total de 10 patinadores es van classificar per a la pròxima semifinal que tindrà lloc a Lliçà de Vall els 30 de setembre i 1 d’octubre d’enguany. Els resultats de les patinadores classificades per a la semifinal són: Iniciació C major: Priscila Daniela (1ª), Valèria Dymova (2ª), Judith Fraile (3º). Iniciació C menor: Martina Sanz (1ª) i Gal·la Güeto (3ª). Iniciació B major: Isabela Payán (3ª). Iniciació A: Ruth Gòmez (2ª), Mireia Tort (3ª). Certificat: Sònia Codina (1ª), Yaiza Arcos (2ª). Desitgem bona sort a aquestes patinadores que a ben segur defensaran de la millor manera possible els colors del nostre club a la semifinal al setembre vinent.

Comparteix: