Bona Pinta, la web sèrie de l’irlandès de Cerdanyola

Una noia camina pels carrers de Cerdanyola amb una bossa a l’espatlla i una motxilla a l’esquena, i amb cara d’estar molt perduda. Així arrenca Bona Pinta, la sèrie que estan grabant a The 1916 irish pub, l’irlandès de Cerdanyola.

Més tard, la noia anirà a petar al pub, on començarà a treballar-hi de cambrera. Allà descobrirem que es diu Iris i que fuig d’un passat que, de moment, encara no ha estat revelat.

Cartell de Bona Pinta

Cartell de Bona Pinta

Amb aquest argument es destapa aquesta web sèrie que des de ja fa mesos estan realitzant al pub irlandès. Una sèrie amateur, escrita, rodada i produïda a Cerdanyola, que compta amb pocs recursos però ho compensa amb molta energia, moltes ganes i molts riures. Amb l’ajuda dels treballadors del pub, dels clients i amics i de tot de gent, associacions i entitats de Cerdanyola, que s’han prestat a participar, va prenent forma aquesta petita sèrie que cada cop compta amb més seguidors.

Amb la Iris com a protagonista, anem descobrint la clientela del bar, les converses, i tot d’anècdotes i gags referents, sobretot, a la nostra ciutat. Un seguit de referències a Cerdanyola que ens fan sentir partíceps i que converteixen la sèrie en un producte molt familiar.

Els capítols tenen una durada d’entre quinze i vint minuts i es van presentant setmanalment. Cada dimarts a les 20:00h s’estrena a l’irlandès un nou capítol, que és projectat davant dels assistents, i cada dijous es penja el capítol a internet, al canal que porta el mateix nom de la sèrie, Bona Pinta, perquè sigui accessible a tots aquells espectadors que vulguin seguir-la. La sèrie, que ja té centenars de seguidors, compta amb participacions especials d’associacions vàries de Cerdanyola, com ara la Batucada, els Castellers, l’Increïble Comestible, el grup de swing i tot de grups de música de la ciutat. Els capítols van mostrant petites trames, converses i molta música en directe, a més d’acabar amb unes divertides preses falses on s’entreveuen uns rodatges molt entretinguts.

Si voleu seguir-la, només cal buscar-la per youtube sota el nom de “Bona Pinta”,  o bé apropar-se al pub els dimarts al vespre, per gaudir de l’estrena del capítol amb una bona cervesa fresca a les mans.

Comparteix: