L’APICIRC, espai d’experimentació sensorial, visita l’Escola Bressol Montflorit

Els infants de l’Escola Bressol Municipal Montflorit, l’equip docent i les famílies van gaudir d’una proposta de joc i experimentació sensorial ambientat en el circ i les abelles.

apicirc_webLa companyia Pessic de circ va visitar, el passat 7 de juny, l’Escola Bressol Municipal Montflorit i va oferir el seu espectacle APICIRC, un espai d’experimentació sensorial adreçat a infants de 0 a 3 anys. La jornada, que va ser possible gràcies a la col·laboració de l’AMPA de l’escola, va durar tot el dia; pel matí van participar els i les nenes amb les mestres i per la tarda es van poder afegir les famílies.

Des del matí, el pati de l’escola es va convertir en un espai ple de recursos naturals de gran riquesa estètica, d’aprenentatge sensorial, descoberta i llibertat d’exploració. Les propostes de l’APICIRC van estar organitzades en cinc cúpules geodèsiques, cadascuna amb temàtiques diverses, on els nens i nenes van trobar un món d’objectes, titelles i joguines fabricades artesanalment i amb materials nobles com fusta, suro, tela, bambú…

Comparteix: