PDCat (CiU) anuncia que “aplicarà seny” per trobar solucions als problemes locals

El Partit Demòcrata, conegut com el succesor de Convergència, un dels “Germans de CiU”, ha inaugurat el seu local a Cerdanyola i ho ha fet amb la presència dels responsables territorials del partit: David Bonvehí (Coordinador Organitzatiu), Xavier Badia (President de la Vegueria de les comarques de Barcelona) i Núria Colomé (Presidenta comarcal del Vallès Occidental-Sabadell). Tots ells han destacat que el nou local ha estat una realitat gràcies a la feina i l’esforç dels associats de Cerdanyola.

L’acte ha comptat amb l’acompanyament d’alguns representants d’altres formacions polítiques de la ciutat, com ara la regidora Elvi Vila (CxC), el president local d’Esquerra, Albert Turon, i el president local i el regidor de MES, Jordi Mena i Jordi Miró. També hi han assistit representants d’algunes entitats com Òmnium, l’ANC, l’Associació de Veïns Sant Ramon, l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, el Menjador Solidari Josep Rosell, Càrites, la Creu Roja, la Comissió de Festes Sant Martí, la Colla gegantera de Cerdanyola, el Club d’Escacs de Cerdanyola i la Federació Catalana de Tennis taula.

Situació del govern local

Josep Grau, s’han referit a la situació d’ingovernabilitat existent a l’Ajuntament de Cerdanyola, amb dos governs: l’oficial, que no té el suport suficient per tirar endavant la ciutat; i el govern a l’ombra (ERC+PSC+C’s+PP), que ja han deixat clar que volen marcar l’agenda dels Plens obstaculitzant qualsevol proposta que faci el govern del Sr. Escolà.

Davant d’aquesta situació de bloqueig, el Partit Demòcrata es presenta com a formació responsable que busca el millor per Cerdanyola i, que, per sobre de les pròpies sigles de partit, donarà suport a aquelles propostes (vinguin d’on vinguin) que vagin en el sentit d’avançar en la solució dels problemes importants que té plantejats Cerdanyola: Guiera, Aparca, Tanatori, …, aplicant seny en cada una de les solucions i, evitant en tot allò possible la incertesa que suposa haver de dirimir tots els temes finalment als tribunals, com proposen algunes altres formacions amb representació al consistori. Gispert ha recordat que el Partit Demòcrata té vocació de govern. I per això, quan està a l’oposició no sap fer una oposició destructiva, sinó sempre pensant en allò que considera que és millor per Cerdanyola.

Comparteix: