Tres patinadores del CPA Cerdanyola classificades pel Campionat de Catalunya

El passat cap de setmana, 10 i 11 de Juny, el Pavelló Can Xarau de Cerdanyola del Vallès va acollir el campionat de Barcelona benjamí, aleví i infantil de la categoria A, la més forta de totes.

caEl Club Patinatge Artístic de Cerdanyola va organitzar aquest esdeveniment i va ser tot un èxit tant en resultats esportius com pel que fa a l’assistència del públic. El nivell era molt elevat, especialment les infantils, amb patinadores que ja porten un grapat d’anys a categoria.

El club local presentava 3 patinadores a aquesta categoria. El dissabte la millor va ser la Clàudia López que va fer un disc curt molt bo i va poder ser 4ª i col·locar-se en bona posició abans de sortir pel disc llarg. La Judit Martin i la Carla Garcia es van posicionar per sota però amb bones perspectives, tot i que la Carla no va realitzar un disc curt tant bo com ho acostuma a fer i sortia amb més desavantatges. El disc llarg del diumenge al matí va demostrar l’alt nivell d’aquest grup A de patinadores, i allí sí que la Carla García va fer un excel·lent disc amb una gran combinada amb doble ripper que li va donar una puntuació molt alta que li va permetrà apujar posicions i ficar-se 13ª. Malauradament, no es va poder classificar pel campionat de Catalunya. La Judit Martin també va confirmar la bona actuació del dissabte i va estar a punt de pujar al podi per ocupar finalment la quarta posició final. Es classifica doncs pel pròxim campionat català així com la Clàudia López que va acabar 10ª. Per tant, són dues classificades a aquesta categoria pel campionat de Catalunya que tindrà lloc a la Seu d’Urgell els pròxims 22 i 23 de Juliol. El podi infantil va ser per les patinadores de Ripollet i Parets.

A la categoria Aleví el CPA Cerdanyola del Vallès presentava l’Àfrica Valiente amb molt bones perspectives donades les bones actuacions que va fer recentment als diferents trofeus. Tot i no realitzar un disc curt perfecte es va recuperar el diumenge a la tarda on va realitzar un gran ball amb tots els salts molt ben executats. Va remuntar la classificació del dissabte per posicionar-se finalment a la 8ª posició i classificar-se de retruc pel campionat de Catalunya. La victòria va ser per la patinadora de Mataró, Marina Trigo.

Per tant, uns molt bons resultats de les nostres quatre patinadores que satisfan plenament els entrenadors Alfred Alsina i Júlia Ventura, i que confirma el gran moment que està vivint el nostre club. Anirem a la Seu d’Urgell els 22 i 23 de Juliol amb tres representants que tractaran de classificar-se pel campionat d’Espanya.

Comparteix: