El PSC Cerdanyola fa gala de la seva bona oratòria a la Festa de la Rosa

El PSC va anunciar que el seu objectiu tornarà a ser governar l’Ajuntament el proper mandat i “acabar amb la inacció de Compromís”.

pscLa Pineda de les Fontetes va tornar a ser l’escenari de la tradicional Festa de la Rosa del PSC, un acte que, any rere any, va disminuint en nombre d’assistents, fruit de la desconnexió entre la població obrera local i les polítiques que el PSC i el PSOE han realitzat durant els seus mandats recents.

El primer secretari del PSC local, Carles Cordón, va aprofitar l’acte per fer gala de la seva oratòria i intentar tornar a connectar amb els seus votants per aconseguir recuperar el control del 100% de l’Ajuntament en les eleccions vinents municipals – maig del 2019 -. Segons la militància del PSC, aquest és un fet necessari per fer fora del Govern a Compromís, el govern “de la inacció”, deien.

El PSC denuncia que està patint un “veto injust, innecessari i irresponsable” per part de Compromís, i anuncien un horitzó on Cerdanyola es construeixi “sense vetar a ningú per les seves idees”, una cosa que mai ha realitzat el PSC quan estava governant els darrers dos mandats amb Carme Carmona al capdavant, on vetava no a partits polítics, sinó a ciutadans de la ciutat crítics amb l’acció de govern.

Carles Cordón va criticar durament l’estat actual de la ciutat, amb grans necessitats de resolució urgent, com el desamiantat de l’escola Carles Buïgas, l’enllumenat d’algunes vies o la neteja dels carrers. Aquestes paraules mostren que el PSC contradiu les paraules que té al carrer amb el que vota als plens, ja que va votar en contra d’uns pressupostos que apostaven clarament per la millora de les vies de la ciutat i dels barris més necessitats. Pel que fa a la manca de neteja de la via pública, part de la ciutadania sospita que és un muntatge polític, ja que s’insinua que l’empresa encarregada de la neteja ha estat l’agència de col·locació del PSC durant anys, motiu pel qual, ara, podrien estar boicotejant el Govern de Compromís.

Comparteix: