Es constitueix el Motor Club Cerdanyola

Cerdanyola està d’enhorabona. El seu teixit associatiu continua creixent, aquesta vegada “a cop de gas”, amb la constitució del “Motor Club Cerdanyola”.

18813317_2002197180012633_4136240658803756221_nDesprés d’estar més d’un any treballar per fer realitat la constitució del Motor Club Cerdanyola, finalment aquest divendres 2 de juny es va fer realitat i es va celebrar amb una festa on van participar unes 20 persones.

El primer president del club serà Jordi Renú Espasa, que tindrà un mandat de quatre anys, en aquest temps es vol donar a conèixer l’entitat i començar a fer un calendari d’activitats de motor a la ciutat. La seu social del Club, estarà en una zona dins de l’emblemàtica Masia Cordelles, però l’accés serà pel carrer de la Clota, l’espai encara no s’està remodelat del tot, però en breu s’intentarà fer la inauguració oficial.

L’entitat ja hi ha realitzat actes a la ciutat

Malgrat que la constitució oficial es va realitzar aquest divendres, el grup ha ha estat present a molts actes de la ciutat, com la Festa major del Roser de Maig amb la baixada de carretons, a la festa de Sant Martí amb la concentració de cotxes clàssics del programa de Cerdanyola radio “Cop de Gas” A més a més, com a membre de l’AEC, ha participat amb una activitat de karts infantils en la fira de l’esport.

Comparteix: