S’obren les preinscripcions per al curs 2017-18 a l’Escola d’Adults L’Alzina

El termini de preinscripció per als cursos proposats serà entre el 19 i el 27 de juny. Les proves de nivell per a les persones que vulguin assistir al curs per a obtenir el Graduat d’Educació Secundària seran el 13 de juny.

lalzinaEl Centre de Formació d’Adults L’Alzina torna a oferir un ampli ventall de cursos i nivells. L’oferta inclou cursos d’alfabetització, de Graduat d’Educació Secundària, de Català, de Castellà, d’Anglès, d’Informàtica i de preparació de provés d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior.

En algunes formacions, l’Escola d’Adults L’Alzina ofereix diversitat de nivells. En el cas de l’anglès, l’alumnat que supera el curs obté el certificat equivalent del MECR i el que aprova el nivell III pot accedir de forma directa al curs de tercer de l’Escola Oficial d’Idiomes. També en informàtica la titulació obtinguda a l’Escola d’Adulta L’Alzina és equivalent, en aquest cas, a l’ACTIC. Des del curs passat, l’oferta d’informàtica inclou quatre nivells (inicial, I, II i III).

L’oferta formativa de l’Escola d’Adults L’Alzina és molt variada igual que el seu alumnat. Des dels cursos d’alfabetització per aprendre a llegir i a escriure, passant per cursos bàsics de català i castellà, fins a formació en informàtica i anglès en diferents nivells. A l’escola també es pot accedir al curs per a la Preparació a proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior i al curs per a obtenir el Graduat d’Educació Secundària. Per aquest darrer, cal fer unes proves de nivell, que seran el 13 de juny a les 15h.

Les persones interessades en seguir alguna de les formacions del Centre de Formació d’Adulta L’Alzina el curs vinent han de tramitar la preinscripció entre el 19 i 27 de juny. L’horari serà dilluns, dimecres i divendres de 10h a 12h i els dimarts i dijous de 17h a 19h. La documentació que cal aportar és el DNI, NIE o Passaport i en el cas de l’alumnat que vulgui seguir el curs de Graduat d’Educació Secundària també l’expedient acadèmic.

Més informació

Centre de Formació d’Adults L’Alzina

Carrer Romaní, 5

Tel. 935 864 459

https://sites.google.com/site/cfalalzina/

Comparteix: