Els camins escolars fan via a la ciutat

Les comunitats de l’Escola Municipal La Sínia, l’Escola Xarau i l’Escola Serraparera van fer ahir la I Via de Camins Escolars a la ciutat.

caminsescolarsLa I Via de Camins Escolars dels centres educatius de Cerdanyola del Vallès va fer-se ahir als carrers de la ciutat, amb la participació de les comunitats educatives de les tres escoles (Xarau, Serraparera i La Sínia) i els comerços amics adherits al projecte que aquest curs escolar han format par del pla pilot. 

La Via es va iniciar a la porta de cada centre educatiu passant per diferents carrers de la nostra ciutat. Les participants portaven una samarreta del color del seu itinerari escolar: L’Escola Municipal La Sínia de color lila, L’Escola Xarau de color taronja i l’Escola Serraparera de color blau.

Camins Escolars, una realitat

Aquest curs 2016-2017 des del Grup 1 del Projecte Educatiu de Cerdanyola, centrat en l’ús educatiu dels espais i equipaments urbans, s’ha estat treballant en el disseny i desenvolupament del projecte de Camins Escolars a la ciutat. Amb la posada en marxa del pla pilot dels Camins Escolars culmina una fase d’una implantació que en properes etapes incorporarà nous centres de la ciutat.

Comparteix: