L’Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola ja disposa de les polseres amb codi QR

Les polseres serveixen per a identificar malalts d’Alzheimer que es perdin i han estat possibles gràcies a la col·laboració dels Mossos d’Esquadra i la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer.

Imatge: acfacv

Imatge: acfacv

L’Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola disposa de les polseres amb codi QR identificatives per a malalts d’Alzheimer. Aquestes polseres, que formen part de la campanya Garantint la Seguretat de les persones amb Alzheimer, tenen el logotip dels Mossos d’Esquadra i un codi QR amb les dades bàsiques de contacte del cuidador/a i informació d’interès del malalt.

A més, la campanya Garantint la Seguretat de les persones amb Alzheimer contempla altres eines i accions com ara la distribució del tríptic ‘Què fer quan una persona amb Alzheimer es perd’ i xerrades sobre consells de seguretat per a persones grans, entre d’altres.

Més informació

  • Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola
  • Direcció: Centre Cívic Sant Ramon (carrer de Santa Maria, 17)
  • Mail: info@acfacv.com
  • Telèfon: 695 550 198
Comparteix: