Rebel·lió Primària als CAPs

Rebel·lió Primària és un moviment que sorgeix a la primavera d’aquest any impulsat per treballadors de l’atenció primària de la sanitat pública catalana.

Convocatòria: dilluns 29 de maig a les 12h als CAPs de la ciutat.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Manifestem el nostre rebuig a les sagnants retallades que s’han produït en els darrers anys en sanitat i que afecten especialment a l’atenció primària. L’atenció primària pateix un deteriorament deliberat per part d’uns gestors que porten anys declarant que som l’eix del sistema sanitari, però que, al seu torn, no la doten de pressupost ni de plantilla per a poder complir aquest objectiu.

Aquestes polítiques generen descontent entre la població i frustració entre els professionals, que ens veiem incapaços de prestar l’assistència digna i de qualitat que la nostra ciutadania mereix i que ens agradaria poder oferir-los.

Per això sol·licitem a entitats i ciutadans que s’uneixin a Rebel·lió Primària i a tots els col·lectius que estem lluitant per una atenció primària 100% pública, de qualitat i dotada de mitjans humans i materials per ser el pilar fonamental que ens correspon en l’assistència dels nostres pacients.

Actualment ja són 77 EAP, 2 CUAP, 3 Ajuntaments (Viladecans, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat) els que s’han adherit al nostre manifest i esperem que siguin molts més els que ho facin en els propers mesos.

Avui, conjuntament amb ​ l’Associació d’Infermeria FamiRebel·lió Atenció Primària  liar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC), Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), Fòrum Català d’Atenció Primària (FoCAP) i Societat Catalana de Medicina de Família i Comunitària (CAMFIC)​ , ens reunim amb el conseller Comin per tal de demanar mesures concretes i calendari d’aplicació.

Rebel·lió Atenció Primària 

Comparteix: