El Castell de Sant Marçal s’omplirà de pop i rock el 30 de juny

Pop i rock al Castell és l’espectacle que l’Agrupació Musical de Cerdanyola ha ideat per celebrar la XVI edició del ja tradicional Concert al Castell de Sant Marçal, un esdeveniment cultural i social que dóna el tret de sortida a l’estiu i que s’ha consolidat tant a la ciutat com a les poblacions del voltant.

Més de 1.000 persones gaudeixen cada any de les produccions temàtiques que produeix, organitza i interpreta l’AMCV. Enguany, l’entitat portarà a escena la producció Pop i rock al Castell, un espectacle sobre els gèneres musicals més populars i interpretats de tots els temps. I és que des de mitjans del segle XX el rock i el pop han estat l’expressió cultural escollida per les classes populars d’arreu per visibilitzar els seus anhels generacionals, per manifestar la seva rebel·lia i protestar, sovint, contra els grans poders fàctics. El pop i el rock també són una via perfecta per expressar sentiments de tot tipus, una plataforma per a l’experimentació (se’n deriven desenes de subgèneres) i la base musical de l’entreteniment dels nostres dies.

La producció musical Pop i rock al Castell s’endinsa, sempre des d’un format simfònic i amb molts arranjaments fets per a l’ocasió, en la història d’aquest univers. Un recorregut cronològic de 90 minuts de música farcits de referents de totes les dècades des de mitjans del segle passat. Després de l’èxit d’Un Castell de Conte, la proposta d’enguany torna a fer pujar a l’escenari plegades la Banda simfònica i la Coral de l’entitat, dirigides per Irene Delgado i Manel Cubeles, així com d’altres artistes convidats (ballarins i solistes).

L’AMC correspondrà en aquest espectacle a una demanda històrica de moltes seguidores del Concert del Castell que podran gaudir de versions simfòniques de clàssics com David Bowie, Michael Jackson o Queen i d’artistes més moderns com Radiohead, Arcade Fire, Green Day o Lady Gaga. Tot plegat amb una posada en escena espectacular i treballada a foc lent.

Un concert de col·laboracions

Com és habitual, el Concert del Castell és un acte “de ciutat”, motiu pel qual col·laboren diferents entitats amb l’Agrupació musical de Cerdanyola. Aquest any l’acte compta amb suports de la Jove Orquestra de Cerdanyola i l’Associació Dansateneu, que acompanyaran a la banda i la coral de l’agrupació organitzadora.

Punts de venda

Les entrades per al concert, que se celebrarà el 30 de juny, es podran comprar a partir del 5 de juny a les 17 h a l’Ateneu, la Floristeria Casamitjana i les Perfumeries Ópalo. Aquest any, com a novetat, s’hi instal·laran cadires dalt l’escenari, oferint la possibilitat que hi hagi públic que pugui viure l’experiència del concert entre els músics.

Les organitzadores recorden al públic assistent que les portes s’obren a les 20 h i demanen que s’arribi de manera esglaonada per evitar els problemes logístics que es van tenir l’any passat a l’hora d’absorbir els cotxes. Les persones que arribin abans podran gaudir dels jardins del castell, menjar o fer-se una foto al fotomaton.

Comparteix: