Increïble Comestible porta a Cerdanyola un “dissabte de nespres”

Increïble Comestible convida a tota la ciutadania a participar en el “dissabte de nespres”, un recorregut per recollir nespres dins de l’àmbit urbà de Cerdanyola.

Cartell recollida nespresEnfilar-se als arbres i recollir els seus fruits és una de les activitats que més ens lliga amb la natura, i aquest dissabte farà un dia meravellós per tenir aquest contacte tan profitós, un contacte que es desenvoluparà dins del nucli urbà de la ciutat acompanyats per les integrants del grup Increïble Comestible.

La sortida s’iniciarà a les 16:30 a la plaça de Sant Medir i, recorrent el carrer de Sant Casimir s’arribarà a l’avinguda d’Espanya. Allà els arbres esperaran a les recol·lectores “amb les branques obertes” i carregats de nespres.

Què és Increïble Comestible?

Seguint l’estela d’altres pobles i ciutats d’arreu del món, Increïble Comestible va arribar a Cerdanyola fa dos anys per donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la nostra ciutat. Volen aprofitar aquests espais de terra, sovint seca i buida de vida, i re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble, i per la gent del poble.

Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) Hi han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques. Us imagineu poder collir uns tomàquets, un enciam, unes maduixes o una bonica carabassa, d’aquell espai de terra morta que tenies vora casa teva? Entre tots i totes, els que van començar i la gent que es va animant a poc a poc a venir a plantar, a regar entre setmana i a cuidar els trossets sembrats, s’està aconseguint!

Increïble Comestible és un projecte obert a tothom. Tu també pots participar i descobrir l’alegria d’enterrar una llavor, de tocar la terra, de convertir en útil un espai que estava buit, de compartir amb el veïnat, i de passar un matí de solet a l’aire lliure!

Comparteix: