La VII Quinzena de la Gent Gran aborda temes de la realitat social actual

El programa elaborat col·lectivament vol reconèixer l’aportació i el capital social de les persones grans com a valor als quals no es pot renunciar

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

La programació de la quinzena, formada per propostes de caire divers, s’ha treballat de manera col·lectiva i inclusiva.

La comissió de participació del Consell Municipal de la Gent Gran ha dissenyat i decidit el programa. Aquest procés de treball ha estat obert a les aportacions de les entitats, institucions i ciutadania en general. Es presenta una programació variada que dirigida als diferents àmbits que la comissió ha considerat com a un reflex de la realitat, interessos i necessitats de la gent gran. El programa, que adjuntem, recull un ventall de propostes que aborden temes de la realitat social actual com poden ser els relacionats amb la seguretat i els drets de la gent gran, fins als aspectes de benestar, l’ús de noves tecnologies, culturals o més lúdics. Sempre sota el paraigües de la solidaritat, intergeneracionalitat, la inclusió i la cohesió social.

La setena edició de la Quinzena de la Gent Gran començarà el 26 de maig i finalitzarà el 9 de juny. S’hi han programat 21 activitats que es faran a diversos equipaments i espais de la ciutat.

Comparteix: