130 nens i nenes llegeixen un total de 682 llibres al joc de l’Okka

La Biblioteca Central de Cerdanyola continua omplin de lletres les vides de les més petites de la ciutat amb el Joc de l’Okka, que ja s’ha convertit en una festa de la cultura.

elvi_vila_i_cira_martinDurant el curs escolar, la Biblioteca Central de Cerdanyola ha dut a terme el Joc de l’Okka, un joc que busca el foment de la lectura entre els infants. El joc consisteix en un taulell amb les característiques caselles del joc de l’oca. Els infants havien de llençar un dau gegant i moure’s per les caselles, a mida que anaven llegint llibres de diverses temàtiques. El joc també ha inclòs diverses proves que els petits lectors han hagut d’anar superant. Ha estat la mateixa biblioteca la que ha dissenyat els personatges i el joc, així com les proves.

En la primera edició del Joc de l’Okka han participat 130 nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, que han llegit 682 llibres.

El programa de foment de la lectura va finalitzar el divendres 12 de maig amb la I Festa de l’Okka. En ella van participar més de 100 persones, que van gaudir de la música de l’Oriol Bargalló, que amb la seva guitarra va animar i fer ballar a les famílies. A més, Cira Martín Cilleros, la primera participant que va acabar les proves i lectures, va rebre un regal especial.

Des de l’Ajuntament i la Biblioteca Central es valora de forma molt positiva l’experiència i s’anima als infants i famílies a seguir llegint fins a la propera convocatòria del Joc de l’Okka, que serà al gener del 2018.

Comparteix: