La V Mostra de Curtmetratges “La vida és curta” projectarà sis curts

La sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola acollirà la nit del divendres 19 de maig, en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, la V Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola. La vida és curta.

cartell_v_mostra_de_curtmetratgesFins a sis curts han estat els seleccionats per a ser projectats en la V Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola. La vida és curta, que té com a objectiu presentar el treball de creació audiovisual amateur que es fa a la ciutat i potenciar els creadors locals donant a conèixer la seva obra.

Entre els curts que es projectaran a la Mostra destaca Jubilats d’Elit, dirigit per Javier Abarca i produït pel Taller Cinema Cerdanyola, format per 12 membres del col·lectiu de la gent gran de la ciutat. Jubilats d’Elit, que va ser presentat en la darrera edició del Festival Fantosfreak, és una comèdia que parla de la crisi i les retallades i del que estan disposats a fer un grup de jubilats per a combatre-les.

Entre els treballs seleccionats també cal resaltar Justicia Justiciera III KungFu Karate Annihilator, dirigit per Rafa Dengrà i produït per SoulPsychoKiller i Fantosfreak. El curt, que ha estat distingit i premiat en diversos festivals, mostra un món governat per perilloses bandes de delinqüents punks; un grup de científics inventen una arma nuclear selectiva que volen enviar al passat, però s’equivoquen i arriba al futur, a l’any 1988.

Durant la mostra també es projectaran Bona pinta d’Aina SastreEl Mirador d’Albert PueyoPersigue tus sueños, Humor Absurdo 5, No discuto de Chesco Murillo i Chema; confesiones de un villano de Xavi Crespo.

La V Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola. La vida és curta se celebrarà el divendres 19 de maig, a les 22h, a la sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola en el marc del Dia Internacional dels Museus.


Cartell de la V Mostra de Curtmetratges. La vida és curta en format PDF

Programa de la V Mostra de Curtmetratges. La vida és curta

Comparteix: