Els serveis municipals ofereixen més d’una desena d’activitats per fer aquest estiu

Al web www.cerdanyola.cat/estiu hi ha recollides l’oferta d’activitats municipals programades per aquest estiu. La majoria van adreçades a infants i es desenvoluparan durant el juliol.

festacivicaCursets intensius, tallers, campus, casals… l’oferta d’activitats municipals per aquest estiu és molt àmplia i variada. Al web municipal www.cerdanyola.cat/estiu està recollida tota l’oferta amb la descripció de les activitats, a qui va adreçada, dates, horaris i informació sobre la inscripció.

Els Casals d’Estiu Municipals enguany es desenvoluparan a les escoles Xarau i Collserola entre el 26 de juny i el 28 de juliol en torns setmanals. Els infants que assisteixin als casals tornaran a gaudir d’activitats lúdiques, excursions, piscina… en horari de matí o tot el dia. Les inscripcions es faran a partir del 22 de maig.

El Museu de Ca n’Oliver tornarà a oferir els seus casals adreçats a infants d’entre 6 i 10 anys. Entre el 26 de juny i el 7 de juliol el casal se centrarà en ‘El cel dels ibers’ i entre el 4 i 8 de setembre la temàtica del casal serà la ‘La recerca dels tresors perduts’. Les inscripcions ja es poden tramitar al mateix Museu de Ca n’Oliver.

El Museu d’Art de Cerdanyola també se suma a l’oferta estiuenca i ho fa amb una nova edició del seu Stage d’Art, adreçat a estudiants que estiguin cursant Batxillerat artístic i que vulguin millorar la seva formació amb un artista professional, en aquesta ocasió el pintor de Cerdanyola Ramon Gutiérrez.

L’oferta esportiva serà un altre dels pilars d’aquest estiu. Tant el CEM Can Xarau com el PEM Guiera organitzen activitats poliesportives. En el cas del Guiera serà el ‘Supercampus’ per a infants d’entre 3 i 15 anys. Can Xarau durà a terme un casal polisportiu per infants d’entre 3 i 12 anys. També hi haurà cursets de natació intensius en ambdues instal·lacions municipals i a Can Xarau activitats dirigides de gimnàs. Per a inscriure’s en aquestes activitats cal adreçar-se els centres organitzadors.

L’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu proposa els cursos sobre les arts del circ i la creació teatral i plàstica per a infants i joves. També disposa d’una oferta de monogràfics, intensius i experiències per a adults. Des de tècniques d’estampació sobre papers, passant per la confecció d’un tapís, una caixa especial o un joc de taula per esmorzar… fins a la microgimnàstica o el dibuix i pintura mindfulness. Per a participar cal recollir a l’Ateneu el full d’inscripció i presentar-la omplerta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

També el Servei Local de Català oferirà, per a adults, cursos intensius de català durant el mes de juliol. Les inscripcions es faran al juny a les dependències del mateix servei.

Uns altres espais com ara el Casal de Joves ha programat L’Estiu Jove amb activitats de lleure per a joves d’entre 12 i 16 anys. I l’Espai Infantil estarà obert per les tardes de juliol amb activitats lúdiques per a infants d’entre 3 i 12 anys.

Comparteix: