Buenaño titlla el portaveu de ciutadans de mentider sobre les manifestacions que ha realitzat del PP

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Cerdanyola, Manuel Buenaño, ha titllat de mentider al portaveu del Grup Municipal de Ciutadans en manifestar que el Partit Popular estava disposat a formar part d’un govern separatista.

buenañoBuenaño li ha recordat a Pau Ortolà que Ciutadans va sortir corrent abans de començar les negociacions per intentar formar un govern alternatiu a Cerdanyola i és per això que en cap moment ha conegut el contingut de les reunions que hem anat realitzant la resta de partits que formem l’oposició i sempre hem manifestat que no anàvem a formar part de cap govern que donarà suport al procés sobre la independència.

El portaveu popular també ha titllat de falses les declaracions de Ortolà sobre l’AMI, ja que des d’un primer moment el Partit Popular ha estat l’únic partit que ha posat la quota de l’AMI en coneixement judicial, cosa que Ciutadans no va fer.

Buenaño li ha recordat a Ortolà que Ciutadans ha estat coneixedor de possibles delictes i no ha tingut la suficient valentia de posar-ho en coneixement ni de la Fiscalia ni del Jutjat de Guàrdia, cosa que el Partit Popular sí que ha fet, com era la seva obligació.

Finalment, Manuel Buenaño, li ha recordat al portaveu de Ciutadans que per no seguir en les negociacions per intentar presentar una moció de censura, han estat partícips de manera passiva perquè Cerdanyola segueixi amb un alcalde de la CUP i la Ciutat segueixi totalment abandonada.

Comparteix: