Escolà vol iniciar una nova etapa de diàleg amb tots els grups

Després del fracàs de la moció de censura, l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, confia a obrir una nova etapa de diàleg amb tots els gDSC00483rups amb representació plenària.

Un cop exhaurit el termini per presentar la moció de censura, els pressupostos més socials de la història de la ciutat queden aprovats i s’inicia una nova etapa política, una etapa on Escolà vol dialogar amb tots els grups per arribar a acords de ciutat i “continuar amb el procés de canvi que es va iniciar a Cerdanyola fa dos anys”, anuncia l’alcalde, que es mostra amb força i legitimat per estar al capdavant d’aquesta nova etapa.

Una nova etapa de diàleg

Escolà té la confiança en iniciar una nova etapa on “els bloquejos que s’hi han produït i que alguns dels grups han reconegut, no tenen sentit” i ara “hauran de posar-se al costat del Govern per treballar i posar-nos d’acord en temes de ciutat”.

Per iniciar aquesta etapa l’alcalde ha reconegut errors, tant del seu grup, com de l’oposició. Escolà fa autocrítica i entén que la quantitat de forces polítiques al plenari deixa una equació que, com s’ha demostrat, no es pot resoldre amb intents de majories estables, sinó que s’ha de resoldre amb “acords concrets en temes concrets” i posant èmfasi en “els grans temes de ciutat imprescindibles de resoldre de la manera més urgent possible: Cerdanyola Aparca, gestió del PEM Guiera, Crematori i Planejament del Centre Direccional.

Compromís demana que, en aquesta nova etapa, regni el diàleg i es desfacin els bloquejos. Per això és necessari que tots els grups municipals s’escoltin i aportin propostes “en aquest escenari on tothom aporta propostes sempre és més fàcil arribar a acords”, diu l’alcalde.

 

Comparteix: