Refem organitza una Jornada matinal de debat el proper dissabte

El col·lectiu REFEM el direccional, organitza una Jornada de debat el dissabte dia 13 de les 10 a les 13,45h.

refeLa xerrada valorarà la situació actual del Centre Direccional, tractarà el tema dels abocadors, la mobilitat del nou possible Pla Director Urbanístic i les seves noves prioritats industrials, tecnològiques, productives i comercials.

Hi participaran reconeguts ambientalistes i arquitectes, com en Josep Lluís Moner de CEPA; Manel Larrosa, arquitecte; Xavier Garriga, ex sots-director del Parc Tecnològic; Maties Serracant, geògraf i regidor d’urbanisme de Sabadell; Adam Bonnin, geògraf i redactor de les al·legacions a la mobilitat del PDU. Tancarà l’acte en Carles Escolà, alcalde de la ciutat.

Notícies relacionades:

Rosa Guallar abandona REFEM i analitza el col·lectiu 

Stop Direccional i Refem, dos col·lectius centrats en la Plana del Castell

Expressa’t: I dels abocadors, qué?

Comparteix: