Podem Cerdanyola dóna suport a la moció de censura a Rajoy

El Cercle Podem Cerdanyola comunica el seu total suport a la moció de censura proposada per Podem, a Rajoy i al govern de la Màfia.

podemEn vista dels esdeveniments de corrupció que, dia si i dia també, inunden els mitjans de comunicació i escandalitzen a la ciutadania, el grup local de Podem dóna suport de manera unànime aquesta moció de censura que, com a eina democràtica, permetria que el partit polític més corrupte d’Europa i l’únic que fins ara ha estat assenyalat pels jutges com una organització criminal per delinquir, deixi d’una vegada per totes d’infectar les institucions.

La contínua utilització injusta de governs i aparells de l’Estat amb l’únic fi d’enriquir a un grup d’amiguets per part del Partit Popular, ha arribat a límits que deixen a les nostres institucions en situació d’excepcionalitat democràtica.

Quan la divisió de poders es veu seriosament compromesa per l’acció delictiva dels representants polítics, no queda una altra opció que fer valer tots els mecanismes democràtics per defensar precisament aquesta democràcia que ha estat abusada i vilipendiada.

Per l’anterior, exhortem als partits que s’auto proclamen regeneradors de la democràcia i combatents de la corrupció, i la ciutadania honesta i conscients d’aquesta situació, al fet que ens donin suport en aquesta iniciativa.

Els integrants del Cercle Podem Cerdanyola entenem que és necessària, avui més que mai, la coherència per part de tots els representants polítics, per poder treure a la màfia de les institucions democràtiques que, en lloc d’enriquir a uns pocs, haurien d’estar al servei de la gent.

Qualsevol altre argument en contra d’aquesta moció és una simple excusa per blindar el Partit Popular i és el retrat fidel que demostra qui són els que realment estem a favor de la transparència, la democràcia, la participació i les noves institucions posades al servei de la gent senzilla.

Podem ha convocat per al 20 de maig a una concentració a Madrid. El 27 de maig, igualment a Madrid, ens manifestarem en la Marxa de la Dignitat. En ambdues s’ha de fer visible la voluntat de canvi i lluita per sacsejar-nos de la Màfia de les institucions. El Cercle Podem Cerdanyola recolzem les dues mobilitzacions i tota iniciativa que esgoti els dies de la Màfia, tant a Catalunya com a Espanya.

Comparteix: