Arriba la 2ª Estimbada: Trobada de Percussió de Cerdanyola

Després de l’èxit de l’any passat, l’Estimbada: Trobada de Percussió de Cerdanyola, organitzada per la batucada local Batúcamela, arriba a la seva segona edició amb novetats destacades. El certamen tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de maig pels carrers de la ciutat, la plaça Abat Oliba i el Parc de Can Xarau.

Cartell Estimbada 2017

Cartell Estimbada 2017

 

El fet que aquest any hi participin 7 grups (dos més que l’any passat) fa que el format de cercavila de tarda hagi canviat amb la finalitat de repartir totes les bandes. Si l’any passat només vam fer una cercavila des de la plaça Sant Ramon fins a l’església, enguany mantenim aquesta sumant-hi una altra que sortirà de la plaça Viladomat i finalitzarà també a la plaça Abat Oliba. Un cop allà, es faran breus actuacions de cada grup i finalment totes les colles s’ajuntaran tocant el mateix tema baixant fins al Parc de Can Xarau. Allà es faran les darreres actuacions de cada grup, incloent la de Batúcamela, i es farà sopar popular amb festa inclosa fins la matinada.

.

Una de les altres novetats d’aquesta edició és que enguany fem especial èmfasi amb els més petits organitzant activitats infantils a partir de les 11h del matí del mateix dissabte. Aquestes activitats, guiades per membres de Batúcamela i coordinades amb tots els esplais i caus del municipi, consistirà en què els més petits dissenyin i construeixin els seus propis instruments. Una festa familiar que comptarà amb zona de bar perquè tothom es pugui refrigerà al llarg de l’activitat.

Com podeu veure, aquest any l’Estimbada arriba amb més força que l’any passat i amb l’objectiu de consolidar-se com un esdeveniment més de l’agenda anual cultural de Cerdanyola. Tothom hi està convidat i l’entrada a tot és gratuita!

Batúcamela
[web] [facebook] [twitter]

GUIA ESTIMBADA 2017

Comparteix: