9 copes per al Club Patinatge Artístic de Cerdanyola en el XII Trofeu Roser de Maig

Dissabte va tenir lloc el XII Trofeu Roser de Maig, on el CPACV va tornar a ser part, amb aquest esdeveniment, un any més, de les festes de Cerdanyola.

El XII Trofeu Roser de Maig, que va estar adreçat a les més petites - en l’àmbit escolar -, van participar, a banda del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola, diferents clubs de les rodalies, fins a arribar a un total de 87 patinadores, 42 de les quals eren locals.

En un matí molt emocionant, intens i amb molts nervis, la participació del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola va tenir bons resultats. Nou jugadores van poder emportar-se una copa a casa, mentre que la resta van aconseguir molt bones posicions, malgrat ser, en molts casos, la primera vegada que participaven en un trofeu i que, per tant, s’exposaven davant dels jutges. D’aquesta manera va quedar clar que el club local té un gran planter, gràcies a la gran feina de totes les entrenadores i la resta de l’equip.

Els podis del club van ser els següents:

Categoria Aleví: Valeria Dymova- 3r lloc

Categoria Benjamí: Julia Caravantes- 1r lloc; Aitana NAvarrete- 2n lloc i Laia Vázquez- 3r lloc

Categoria Iniciació: Berta Ortega- 1r lloc; REbeca Mijares- 2n lloc i Mar Sánchez 3r lloc

Categoría Pre-Iniciació: Júlia Roca- 1r lloc i Sara Mata 2n lloc.

 

Comparteix: