Ciutadans critica que el PP hagi estat disposat a formar part d’un govern separatista a l’ajuntament

El Portaveu local de Cs, Pau Ortolà, lamenta que als populars “ni tan Sols havíen Exigit que l’ajuntament produirà de l’AMI”.

csEl Portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Pau Ortolà, ha criticat que el PP “hagi Estat disposat a formar part d’un govern separatista a la ciutat”. Ortolà ho ha dit després què el PSC hagi proposat formar un govern amb tots els partits de l’oposició després que Convergència i ERC hagin abandonat l’equip de govern i Compromís per Cerdanyola governi en solitari amb només 5 regidors.

El regidor de Cs ha lamentat que a els populars s’hagin plantejat entrar al govern local “sense condicions” i en aquest sentit ha remarcat que “ni tan sols han exigit que l’ajuntament surti de l’Associació de Municipis per la Independència”. Pau Ortolà ha Afegit que a els regidors de Ciutadans no tenen “cap necessitat d’ocupar una cadira de govern a Cerdanyola”.

Finalment Ortolà ha reiterat que des de Ciutadans es continuarà treballant per Cerdanyola “des d’una oposició responsable”. “Ens estem preparant per ser una alternativa raonable i amb sentit comú de cara a les eleccions del 2019″, ha afegit Ortolà.

Comparteix: