Cap de setmana vandàlic al Parc del Turonet

Aquest passat cap de setmana hi ha hagut una sèrie d’actes de vandalisme que han afectat diferents indrets del Parc del Turonet, en especial el recentment inaugurat Parc de les Papallones.

Imatge: Chus F.B.(Facebook)

Imatge: Chus F.B.(Facebook)

Cerdanyola, com totes les localitats, compta amb una petita minoria de veïns i veïnes incívics que, en un moment donat, es dediquen a destrossar mobiliari públic, parcs, equipament públic… El passat cap de setmana el Parc de les Papallones, situat al Parc del Turonet, va ser atacat per uns vandàlics i l’accés a l’escola d’educació primària Collserola va aparèixer amb ampolles de vidre trencades que podrien causar accidents.

Accions com aquesta només generen greus perjudicis per la ciutadania, ja que, en cas de reiterar-se, les institucions públiques podrien actuar instal·lant càmeres de vigilància – més control ciutadà – o tancant el parc, com ja va fer l’Ajuntament amb els jardins del museu de Ca n’Ortadó. A això se li ha de sumar, evidentment, el cost de la reparació, de la neteja, i els perjudicis sanitaris que pugui causar a tercers (sobretot talls a causa dels vidres trencats).

Comparteix: