El Jaciment i Museu de ca n’Oliver conviden a tothom a participar al “Som BCIN”

Es tracta d’un programa d’activitats per celebrar el reconeixement que s’ha fet al jaciment de ca n’Oliver declarant-lo Bé Cultural d’Interès Nacional. ‘Som BCIN’ es farà els dies 26, 27 i 28 de maig. 

iberos-8275El Museu i el jaciment ibèric de ca n’Oliver ultimen el programa d’activitats ‘Som BCIN’  per celebrar la declaració del jaciment de Ca n’Oliver com a Bé Cultural d’Interès Nacional i, alhora, presentar altres novetats relacionades amb el poblat i el Museu.

‘Som BCIN’ es durà a terme els dies 26 ,27 i 28 de maig. Es planteja com una trobada i un reconeixent a totes les persones, entitats, institucions, estudiants universitaris, centres educatius, treballadors públics…. que han fet possible la declaració del jaciment com a BCIN.

Els actes festius tindran una presentació de luxe, amb el pregó de la Festa Major del Roser de maig 2017 que oferiran en Bilos i na Betinin. El faran en representació dels ibers que van viure a ca n’Oliver i mostraran la seva alegria perquè el seu poblat / jaciment ha estat nomenat Bé Cultural d’Interès Nacional.  En Bilos i na Betinin conviden la ciutadania a acompanyar-los, al pregó. El faran des del Balcó de l’Ajuntament el divendres 5 de maig i a partir de les 19:30h.

La presentació dels actes del programa ‘Som BCIN’ es durà a terme passada la Festa Major del Roser de maig.

Comparteix: