Expressa’t: El Cercle local de Podem en el Nou Espai Polític

El Cercle Podem Cerdanyola vol saludar a les companyes Cecilia Collado i Cristina Rodríguez per haver estat elegides membres de la Coordinadora Nacional del Nou Espai Polític Català, dirigit per l’Ada Colau i el Xavier Domènech.

podemLes dues companyes pertanyen al Cercle de Podem Cerdanyola, i per tant considerem  una gran responsabilitat i un honor formar part d’aquest òrgan i d’aquesta organització que s’ha posat com a objectiu guanyar un nou país per a la seva gent.

La seva tasca serà molt important. La responsabilitat històrica de construir un nou país per a la gent comuna, s’uneix a la recerca permanent de la unitat, la confluència, i el canvi que ha d’operar en tots els actors implicats per tal d’eixamplar la base de suport del Nou Espai. La demanda d’unitat que vam escoltar dissabte a l’acte d’inici del Nou Espai Polític és un crit molt sentit per les majories que més pateixen la crisi, i hem d’aprofundir en els mecanismes i les mesures polítiques que ens permetin sumar i no deixar ningú fora.

D’altra banda i pel que fa a la situació a Cerdanyola, a les passades eleccions municipals nosaltres vam dir que donàvem la benvinguda als aires del canvi. Avui continuem pensant que fa falta un govern del canvi.

Encara falta un Ajuntament que escolti la gent, un equip de mà estesa que dialogui i tingui la capacitat d’arribar a acords. Un Ajuntament no és del canvi per una resolució o perquè algú ho digui, sinó perquè s’és capaç d’obrir la casa gran a la gent comuna i fer de la transparència, la participació i l’ètica, uns valors que identifiquin allò que anomenem radicalitat democràtica en coses tangibles i quotidianes.

Pas a pas anem avançant. Amb confluència, de la mà de molta gent diversa, escoltant i obeint.

Ara a construir un país per a la seva gent!

Sí se Puede!

Cercle Podem Cerdanyola

Comparteix: