Mireia Ortega, participant al programa Yuzz Cerdanyola, ofereix una conferència a la Setmana Mundial del Cervell

La investigadora cerdanyolenca va fer una xerrada sobre el funcionament del cervell a la Setmana Mundial d’aquest òrgan celebrada a L’Hospitalet del Llobregat.

mireiaortegaMireia Ortega Crespo va participar en la 22a Setmana Mundial del Cervell celebrada al mes de març i ho va fer com a conferenciant amb una xerrada en la què va explicar el funcionament del cervell i els trastorns cognitius des d’un punt de vista funcional a través de les proteïnes.

Ortega és una de la vintena de persones que estan participant a la segona edició del Programa Yuzz Cerdanyola – Joves amb Idees. La investigadora en neurobiologia de sistemes està treballant en un projecte d’emprenedoria com a divulgadora científica amb l’objectiu de fer arribar la ciència de forma fàcil i entenedora a la majoria de la població.

La investigadora cerdanyolenca valora de forma molt positiva la seva experiència al Programa Yuzz i destaca que «el programa m’ha donat la formació i l’empenta que necessitava per treure de mi la creativitat per començar un nou projecte». Ortega explica que amb l’ajuda dels professors, mentors i també els companys «estic emprenent en allò en el que sempre he cregut i que fins ara només era una passió».

Mireia Ortega és llicenciada en Bioquímica (UAB), té un màster en Bioquímica Biologia Molecular i Biomedicina (UAB) i és estudiant de doctorat en neurobiologia de sistemes (Centre de Regulació Genòmica). En la seva curta i alhora extensa trajectòria, Ortega ha participat en el Jurat del Premi Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona de Treball de Recerca de Batxillerat 2017 i també al YoMo 2017 (The Youth Mobile Festival. Mobile Word Congress). La investigadora també va ser una de les integrants de la ‘Taula d’Igualtat Dones i Ciència’ organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola amb motiu del Dia de la Dona 2017.

Per saber més o contactar visiteu el web de Mireia Ortega http://www.mireiaortega.eu/

Comparteix: