El PSC traeix el seu electorat

La negativa del PSC als pressupostos més socials de la història de Cerdanyola tindrà conseqüències en el sector de la ciutadania que pitjor ho està passant.

pscCompromís per Cerdanyola va presentar el passat dijous la seva proposta de pressupostos per l’aprovació inicial. Era un document valent on es posava èmfasi en les partides socials, partides que es veien augmentades a nivells mai assolits en la història de la ciutat. Aquesta proposta tenia, llavors, un objectiu clar: ajudar als sectors més necessitats de la ciutat, un sector que, amb la crisi que estem patint, va en augment.

El PSC va votar en contra d’aquests pressupostos socials de Compromís i mai va voler col·laborar en el document, deixant d’aquesta manera sense veu al seu electorat i traint a tota la ciutadania que el partit de Carme Carmona diu representar: el sector més desfavorit de la ciutat.

El perfil del votant del PSC

Segons el baròmetre d’abril del 2016 del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), el PSC té un perfil de votant de classe obrera, persones que tenen rentes baixes (és un partit que té molt èxit entre les persones que tenen rentes inferiors als 1.000 € mensuals), persones aturades, persones que treballen esporàdicament i treballadors domèstics. Precisament, aquest és el sector que més necessita uns pressupostos socials com els que el PSC va votar en contra.

Anteposar interessos de partit

El PSC mai va tenir gens d’interés en els pressupostos presentats, ja que no van fer cap tipus de proposta i, segons va informar Escolà, sabien, des del primer moment, que votarien en contra. Aquesta és una actitud que el partit de Carme Carmona arrossega des del principi del mandat, un mandat que s’ha dedicat a bloquejar el govern de la ciutat cada cop que presentava propostes socials pel bé de la ciutat i de la ciutadania amb un objectiu clar: bloquejar el govern de Compromís per desgastar-lo de cara a les eleccions municipals de 2.019.

Amb aquesta actitud del PSC el grup de Carme Carmona ha tornat a mostrar una vegada més que anteposa els interessos de partit als interessos de la ciutadania.

Comparteix: