Compromís crida a la mobilització per donar suport al Govern local

Compromís per Cerdanyola ha fet una crida a la ciutadania de Cerdanyola per donar suport a Carles Escolà en la qüestió de confiança que se celebrarà demà. El partit ha convocat la mobilització a les 18:30h davant les portes de l’Ajuntament.

Compromis-llistaDavant la qüestió de confiança vinculada a l’aprovació dels pressupostos a la que se sotmetrà divendres l’alcalde Carles Escolà, el partit de Compromís vol refermar el seu suport al govern i a la seva persona en forma de mobilització a les portes de l’Ajuntament dos quarts abans de l’inici del ple extraordinari. Segons Compromís “les polítiques del canvi i les conquestes aconseguides durant aquest mandat es troben en perill” i “s’ha d’anar per no tornar enrere i manifestar el suport al Govern”.

Compromís recorda que el passat 24 de maig de 2015 la ciutadania de Cerdanyola del Vallès “va manifestar a les urnes la voluntat d’un canvi real a la política municipal, un canvi cap a la participació, la transparència, la defensa i millora dels serveis públics i els drets socials, la sostenibilitat i la millora ambiental”. Els resultats electorals van fer que Compromís fes un pas endavant constituint un govern ampli “però sempre compromès amb el canvi social i el dret a decidir del poble català”.

Durant aquest dos anys de mandat el grup considera que s’han trobat moltes dificultats pel camí, fruit de les dificultats a l’hora de buscar l’equilibri entre forces amb ideologies tan distintes. Malgrat tot, Compromís diu continuar compromès amb “la voluntat de transformació que ens va portar aquí, i per això hem treballat amb serietat amb la resta de partits un projecte de pressupostos que han cercat en tot moment el màxim consens i, alhora, aprofundir en el fet social, en allò que defensem i representem com a projecte polític”. El “no” als pressupostos suposa, segons Compromís, “greus conseqüències per la ciutadania en bloquejar-se els projectes i inversions que tant necessita la nostra ciutat”.

Comparteix: