S’inicia la neteja dels graffittis de la ciutat

Operaris contractats a través dels Plans d’Ocupació netegen els graffittis de la ciutat Actualment un equip format per 4 persones – 3 operaris i 1 oficial – neteja els graffittis dels centres i les vies publiques.

graffittisEls agents dels graffitti s’han afegit a l’equip que ja treballa en la neteja i manteniment de a via pública. La feina d’aquest equip consisteix en extreure les pintades que s’acumulen a l’interior dels edificis municipals i d’ús públic, i també de l’exterior com ara les parets dels centres o les vies públiques. El treball dels operaris del graffiti consisteix en netejar a través del repintat i decapat de les parets, façanes, mobiliari urbà i vies publiques els graffittis existents.

Aquests operaris abans de sortir a l’espai públic han estat unes setmanes a Can Serraperera, seu del Servei Municipal d’Ocupació, formant-se i familiaritzant-se amb els productes que s’utilitzen en la neteja, així com tots els instruments de feina complementaris com ara les ulleres o guants, entre d’altres.

Comparteix: