Demostració de l’ús tradicional de les plantes

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver acull el diumenge, 9 d’abril i a les 11,30 hores, una demostració de l’ús que s’ha fet tradicionalment amb les plantes.

oliverEn arribar la primavera el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el CRAC (Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola) han programat una activitat relacionada amb l’ús de les plantes mediterrànies des de l’antiguitat.

Es tracta d’una demostració de l’ús tradicional de les plantes. L’especialista Esteve Padullés conduirà l’activitat que descobrirà quines plantes del nostre entorn s’han fet servir tradicionalment com a medicines, per cuinar, per a la higiene personal, per tenyir la roba o per fer perfums, entre moltes altres aplicacions. La proposta sorprendrà a qui hi participi amb les herbes remeieres de les quals se n’ha perdut la memòria i d’altres que se n’ha canviat l’ús. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia per participar-hi.

A més, com cada segon diumenge de mes, a les 12 hores es farà una visita guiada a l’exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers” i als edificis reconstruïts del poblat. L’activitat és gratuïta amb l’entrada.

Comparteix: