Torna el Joc de l’Assassí al Casal de Joves

Les inscripcions per a participar al joc de rol s’han de fer entre el 3 i 7 d’abril al Casal de Joves Altimira. El joc començarà l’1 de maig.

Casal_JovesUn grup de joves amb l’ajuda del Casal de Joves Altimira impulsa una nova edició del Joc de l’Assassí, que començarà l’1 de maig. Qui serà enguany l’últim/a supervivent, i per tant el guanyador/a? Això se sabrà el 30 de juny quan es faci el lliurament de premis al supervivent, a l’assassí en sèrie (a la persona que hagi eliminat més objectius) i a la millor mort documentada (a la persona que proporcioni la foto de la manera més original com ha estat assassinada).

El Joc de l’Assassí és un joc de rol en el qual un grup limitat de participants ha de buscar pel poble i investigar per tal de trobar la seva víctima i així poder eliminar-la. L’objectiu dels participants és aconseguir ser l’últim supervivent. Cada persona participant rep una fitxa amb l’objectiu que haurà d’eliminar, sense oblidar que també podrà ser assassinat; tothom és alhora assassí i víctima.

En el joc hi podran participar persones a partir de 16 anys (els menors hauran d’inscriure’s amb l’autorització del pare, mare o tutor legal). Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer entre el 3 i el 7 d’abril de 18h a 21h al Casal de Joves (passeig del Pont, 45).

En l’edició d’aquest any, l’organització, formada per un grup de joves del Casal de Joves amb el suport de l’Espai Jove i l’Ajuntament, ha volgut comptar amb la col·laboració dels comerços locals per a què facilitin premis en espècies a canvi de publicitat.

Les bases i normes del joc, així com els premis i l’activitat d’aquest, es poden consultar al https://jocassassialtimira.wixsite.com/pastanaga També es podrà seguir el desenvolupament del joc per Facebook a la pàgina del Casal de Joves Altimira i a al compte d’Instagram jocassassi_cerdanyola.

Comparteix: