El Guiera continua pagant la inoperància del govern

Els problemes continuen a les instal·lacions esportives del Guiera i, tal com va passar en els mandats anteriors, el govern municipal no soluciona una problemàtica que afecta centenars d’esportistes.

Imatge: @TxaumeGustems

Imatge: @TxaumeGustems

Les pistes esportives interiors del PEM Guiera van patir, amb les pluges del passat divendres, nombroses goteres que van provocar la suspensió de dos partits del Club Bàsquet Femení Cerdanyola del dissabte al matí.

Rafael Noia, president del CBF Cerdanyola, va ser entrevistat a “SardaEsports” i va lamentar que “és una instal·lació que ens va costar molts diners i des del principi sabem que està mal feta i no es pot utilitzar com Déu mana“. Noia denuncia que aquest no és un fet aïllat, sinó que és un fet que es repeteix cada cop que plou. Aquestes goteres han fet malbé el parquet i provoca un important maldecap en la planificació setmanal dels clubs, ja que cada cop que un partit se suspèn s’ha de jugar entre setmana, i això suposa la suspensió d’entrenaments.

Les pistes esportives no van ser les úniques afectades per les goteres. Les sales de fitness i la d’activitats dirigides també van patir aquestes conseqüències.

13 anys d’interrogants i de passivitat institucional

Aquesta situació s’ha anat repetint des del primer any que es van inaugurar les instal·lacions. Tal com diu Nolla, “llavors no es va reaccionar degudament, ara ha passat el temps i ja no es pot reclamar aquesta obra a ningú“. I mentrestant, tots els governs que ha tingut la ciutat s’han mostrat inoperants, malgrat que aquest últim “està tenint bones paraules“, diu Nolla, però no ha aportat cap solució.

La gestió del PEM Guiera ha estat molt qüestionable per la Federació Catalana d’Handbol, amb el vistiplau i la passivitat dels diferents grups que han format govern durant els primers deu anys: PSC, ICV, CiU i ERC. Amb l’entrada del darrer govern, Compromís va anunciar que l’Ajuntament gestionaria el PEM Guiera, però realment va ser una nova privatització encoberta, ja que cinc empreses es van fer càrrec de la prestació dels serveis.

Comparteix: