La pluja de divendres va causar incidències a la ciutat

Durant la tarda del dia 24 de març Cerdanyola va viure l’episodi de pluges més gran de l’any i, una vegada més, va demostrar no estar preparada per les circumstàncies.

Imatge: Cerdanyola Informa

Imatge: Cerdanyola Informa

La ciutat va patir el passat divendres una pluja intensa i duradora que va afectar alguns carrers, carreteres i equipaments públics:

  • Enfonsament d’una reixa embornal al carrer de la Clota cantonada Santa Anna, on va quedar atrapat el vehicle Skoda Octavia matrícula 7547-BLK, que va ocasionar el tall al trànsit de la via entre les 16.19 i les 18.00 hores, reparada per la brigada d’obres.
  • Enfonsament de la calçada al carrer de Sevilla amb Irlanda i al carrer de Sevilla, 9, que va afectar el trànsit entre les 17.45 i les 19.00 hores, mentre es va habilitar un carril segur de circulació, retirant vehicles estacionats i recol·locant els contenidors de recollida de residus sòlids urbans, reparació provisional a càrrec de la brigada d’obres.
  • Enfonsament de la calçada al carrer de Sevilla amb Irlanda i al carrer de Sevilla, 9, que va afectar al trànsit entre les 17.45 i les 19.00 hores, mentre es va habilitar un carril segur de circulació, retirant vehicles estacionats i recol·locant els contenidors de recollida de residus sòlids urbans, reparació provisional a càrrec de la brigada d’obres.
  • Innundació del soterrani de l’Ateneu, gestionat per la brigada d’obres amb la col·laboració de Transmartel (empresa filial de Puigfel. Estem a l’espera de saber el cost de l’actuació).
  • Inundació al CEIP Collserola, gestionat en col·laboració amb la directora del centre i la brigada d’obres.
  • Tancament de la circulació al Pg. d’Horta, per la crescuda de la Riera de Sant Cugat.
  • Tancament de la carretera d’accés a Badia del Vallès, per la crescuda del riu Sec.
Comparteix: