VIII Trobada de Corals de l’Agrupació Musical de Cerdanyola

L’Ateneu de Cerdanyola acollirà, el proper 1 d’abril de 2017 a les 18:00, la vuitena Trobada de Corals organitzada per l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. A banda de la Coral de l’entitat, actuaran a la ciutat la Coral Lo Lliri de l’Ametlla del Vallès, el cor Amatza de Sestao (País Basc) i la Coral Rocafort de Sant Julià de Lòria (Andorra). Per primera vegada des que s’organitza aquest esdeveniment, es donaran cita quatre formacions diferents que quan pugin plegades a l’escenari superaran els 100 cantaires.

8TrobadadeCorals8TrobadadeCoralsLa Coral Lo Lliri és centenària. Fundada l’any 1903, actualment està formada per 35 persones, el mestre Pere Díez n’és el director i té un repertori ric en polifonia antiga i moderna. El cor Amatza va néixer el 1990, està format per dones d’edat variada i ha fet actuacions a diversos indrets del continent. Pel que fa a la Coral Rocafort, va ser fundada l’any 1962 com a formació masculina. Cinc anys més tard, va passar a ser mixta i entre les seves principals actuacions està la de l’estrena del Cant del Barça l’any 1975 al Camp Nou. Daniel Areny i Rosell és el seu director des de fa 40 anys.

La Coral de l’AMCV, amfitriona de la vetllada, actua a Cerdanyola i a tota la geografia catalana des del dia de Sant Jordi de 2004. Dirigida per Manel Cubeles i formada per més de 40 cantaires, farà un repertori variat i amb un lleuger acompanyament musical. Interpretarà Sota de l’Om,El Testament d’Amèlia, Every Time We Say Goodbye i Calme des Nuits.

Les portes del teatre s’obriran 20 minuts abans que comenci el concert, que té un preu de 3 euros. Les entrades no numerades es podran adquirir anticipadament a l’Ateneu des del dilluns dia 27 de març.

Comparteix: