Cerdanyola celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

Entre el 31 de març i el 7 d’abril es durà a terme la Setmana de l’Activitat Física amb gairebé una vintena d’activitats. A més, els centres esportius que hi col·laboren oferiran jornades de portes obertes.

extaescolarsUn any més, Cerdanyola del Vallès organitza la Setmana de l’Activitat Física amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril amb el lema Infant actiu = Adult saludable. Enguany es vol posar en relleu la importància d’iniciar des de ben petits la pràctica d’una activitat física saludable i com mantenir aquest hàbit al llarg de la vida per millorar i preservar la nostra salut.

A Cerdanyola del Vallès, tretze centres esportius s’han sumat a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física i ho fan obrint les seves portes a la ciutadania entre el 3 i el 7 d’abril. A més, alguns d’ells també han organitzat diverses activitats concentrades entre el divendres 31 de març i el diumenge 2 d’abril a la plaça de l’Abat Oliba. El divendres a la tarda, els Mestres d’educació física de Cerdanyola organitzaran jocs cooperatius en família, també hi haurà una masterclass ‘Antiaging’ a càrrec del ZEM Can Xarau i una altra de karate per part del Gimnàs Multi-Sport. Al llarg del dissabte i diumenge es duran a terme més masterclass de diferents disciplines així com tallers de ball o pilates.

Els centres esportius participants són: Curves Cerdanyola, Sport Club Arvi, Gimnàs Multi-Sport, Cerdanyola Fight Club, Roger’s Escola de dansa, Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola, Gimnàs Lee Young, Parc Esportiu Municipal Guiera, Complex Esportiu Municipal de Can Xarau, Escola de ball Le Duet, Somnis Escola de dansa i entrenament funcional, Gym Vallès i CrossFit Cerdanyola.


Tríptic Setmana de l’Activitat Física a Cerdanyola del Vallès

Comparteix: