L’Ajuntament es passa a l’energia verda i estalviarà 260.000 euros anuals

L’adhesió de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a l’acord marc de subministrament elèctric de la Central de Compres de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) suposarà un estalvi d’aproximadament  260.000 euros anuals.

Imatge: Demoelectra.com

Imatge: Demoelectra.com

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès se suma als més de 600 municipis que ja compren l’electricitat a través de l’Associació Catalana de Municipis. Aquest pas suposarà un gran estalvi per a les arques municipals i a més garantirà que l’energia consumida per l’Ajuntament provingui de fonts sostenibles i serà energia verda.

L’ACM, entitat referent del municipalisme català, ofereix als municipis associats la compra agregada de serveis, entre ells l’electricitat, oferint una millora de les condicions econòmiques. Actualment hi ha 676 ens locals que tenen contractat el subministrament elèctric as través de la Central de Compres de l’ACM.

L’actual contracte de l’Ajuntament amb l’empresa subministradora d’electricitat Endesa Energia SAU finalitza el 31 de març i serà a partir del 1 d’abril quan entrin en vigor les noves tarifes.

Comparteix: