Cerdanyola s’adhereix a la celebració del Dia Mundial del Teatre

El diumenge 26 de març, a les 13h, es farà la lectura del manifest al jardí de Ca n’Ortadó. Els grups de teatre locals participaran amb la representació de fragments de diferents peces teatrals.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El matí del diumenge 26 de març, Cerdanyola del Vallès se sumarà a la celebració del Dia Mundial del Teatre amb diverses iniciatives. A les 12h, el Teatre Ateneu acollirà l’espectacle familiar musical i titelles La Rateta a càrrec de la Cia Campi qui pugui. Aquesta obra forma part de la programació estable d’espectacles familiars del grup Bambalina. Les entrades es poden comprar a l’Ateneu.

El mateix diumenge 26 de març, el jardí de Ca n’Ortadó ha estat l’escenari escollit per a celebrar el Dia Mundial del Teatre i alhora presentar així (12:30h) les obres de millora i adequació realitzades al jardí durant els darrers mesos. A les 13h es farà la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre i seguidament els grups locals Passi-ho bé Teatre, La Pedrera i el Grup Artístic Teatral (GAT) representaran fragments de peces teatrals. L’entrada serà lliure i gratuïta.

La celebració del Dia Mundial del Teatre s’allargarà fins al 31 de març amb la representació, a les 21h, de l’obra Conillet amb Clara Segura al Teatre Ateneu. Les entrades per per assistir-hi es poden comprar online a www.cerdanyola.cat/teatreateneu

Dia Mundial del Teatre

El Dia Mundial del Teatre es va crear l’any 1961 per l’Institut Internacional del Teatre (IIT) i se celebra anualment el 27 de març. Enguany el missatge internacional el fa l’actriu francesa de teatre i cinema Isabelle Huppert.

Comparteix: