Resultats del CPACDV al Campionat de Catalunya de Figures Obligatories

Aquests passats 11 i 12 de març el CPACV va participar al Campionat de Catalunya de FF.OO celebrat al pavelló municipal Riera Seca de Mollet del Vallès.

Dissabte al matí van competir a categoria Cadet – femení: REYES MARTIN, que va quedar 13a i es va classificar pel Campionat d’Espanya, GEMMA López, 17a. A Cadet – masculí va competir el POL López, que, tot i quedar primer classificat, no va classificar-se ja que no va obtenir els mínims. A la categoría Infantil, també dissabte al matí, van competir: ANDREA Garcia, 15a; CARLA Garcia, 16a; JUDITH Martin, 14a; MARTA BARRANCO, 12a i CLÀUDIA LÓPEZ, que va quedar e 4a possició i per tant també es va classificar pel Campionat d’Espanya.

El mateix dissabte a la tarda va competir la categoria Júnior, on participaven les patinadores del CPACV: DIANA MARILÚ BRAN, 11a, MARIA SOLDEVILA, 9a; PAULA Navarro, 7a; NAIARA BARRANCO 6a i ANNA RUIZ, 4a. Totes elles, excepte la Diana, classificades també pel campionat d’Espanya que tindrà lloc els propers 8 i 9 d’Abril a Mollet del Vallès.

Comparteix: