Passejant tot fent salut a Cerdanyola del Vallès dins del cicle ‘A cent cap als cent’

Es tracta d’un programa per a persones de 60 anys o més a qui els agrada caminar que avui ha arribat a la ciutat i ha aplegat gent d’Artès, Vilafranca del Panadès, Bigues i Riells i Cerdanyola del Vallès.

caminada-1010142La tercera sortida del cicle de passejades ‘A cent cap als cent’ es du a terme avui a la ciutat. Aquest matí les 150 persones participants han passejat per Collserola, ara dinen a can Xarau per després gaudir d’un ball.

Les persones caminants s’han citat aquest matí a can Xarau on han fet un petit esmorzar i després d’uns estiraments, conduïts per personal del servei d’Esports municipal, han enfilat cap al Parc Natural de Collserola.

La passejada d’avui és la tercera caminada del cicle. Prèviament se n’havien fet a Artès i a Vilafranca. Resten per fer una a Bigues i Riells i una darrera de cloenda.

A cent cap als cent

Es tracta d’un programa que promou la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de promoure els hàbits de vida saludable a través de l’activitat física i al mateix temps donar a conèixer els diversos municipis que hi col·laboren, com és el cas de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: