Germà Bel vindrà a Cerdanyola per parlar d’economia

El proper dia 28 de març, dimarts a les 19h a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central, l’economista, expert en infraestructures i diputat al Parlament de Catalunya Germà Bel farà una xerrada sobre l’economia del país.

asL’acte tindrà un format participatiu i s’abordaran els temes sobre l’estat i dèficits de les infraestructures de Catalunya i la deficitària inversió de l’estat en la seva millora. També es parlarà del dèficit econòmic del país i les balances fiscals.

Segons informa l’ANC Cerdanyola, “un 80% de la població vol un referèndum que defineixi la relació que volem tenir els catalans amb l’estat espanyol, a aquesta demanda s’actua judicialment encausant els nostres representants, treballant des de les clavegueres de l’estat amb falsedats, no volen parlar del dret a votar dels catalans”. En Germà Bel analitzarà la situació actual i les perspectives futures que es poden produir. Serà un diàleg amb el coneixement de qui viu el moment polític amb molta intensitat.

Comparteix: