Convocatòria de les beques escolars per al curs 2017-2018

El govern municipal té previst destinar 475.000 euros a les beques escolars.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès obrirà la convocatòria de les beques escolars per al curs 2017-2018 el proper dilluns 20 de març. El termini per a presentar les sol·licituds s’allargarà fins al 24 d’abril i per a facilitar la tramitació s’han distribuït els centres escolars per dates. Els ajuts que es poden sol·licitar són per a menjador escolar, llibres i material escolar, llars d’infants, colònies i sortides de fi de curs que s’hagin realitzat durant el curs acadèmic 2016-2017 i per al transport escolar per a l’alumnat de 4 a 16 anys.

bequesEn el cas de les beques de menjador escolar poden sol·licitar-les l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, escoles bressol municipals i educació especial. Els ajuts a llibres i material escolar estan destinats a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària i educació especial que en els seus centres els llibres i material no estiguin socialitzats. Les beques per a llars d’infants estan destinades a l’alumnat de 0 a 3 anys que assisteixin a les llars d’infants i escoles bressols autoritzades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Els ajuts per a colònies i sortides de fi de curs realitzades durant el curs 2016-17 els poden sol·licitar l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, educació especial de centres públics de Cerdanyola.

Les sol·licituds per a demanar alguna de les modalitats de beques escolars s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en horari de 8:30h a 16:00h en la data que correspongui al centre al que assisteixi l’alumnat. El 8 de juny es farà l’exposició de les puntuacions provisionals de les sol·licituds a les dependències del Servei de Promoció Social (avinguda d’Espanya, 6 C baixos), El termini de reclamacions serà entre el 9 i el 16 de juny i el 7 de juliol es publicarà la puntuació definitiva.

Full informatiu

Més informació al portal municipal

Document per a sol·licitar les beques

Comparteix: