Segueix el debat sobre el Temps educatiu a les escoles de Cerdanyola

El Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) convoca a la ciutadania i, especialment a les persones vinculades amb la comunitat educativa, a la segona jornada de debat i reflexió sobre les implicacions del temps educatiu a les escoles.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

La II Jornada ‘Temps Educatiu’ serà una continuació de la primera, que es va celebrar el passat gener amb l’assistència d’un centenar de persones i a la que es va posar l’accent en la importància d’entendre el temps educatiu a les escoles com quelcom més enllà de l’horari lectiu.

La segona jornada, que se celebrarà el dissabte 25 de març, tornarà a esdevenir un espai de reflexió conjunta per dialogar, reflexionar i debatre sobre què vol dir i implica l’Educació a temps complet per als infants i els adolescents, per al professorat i d’altres professionals de l’educació i el finançament i gestió d’aquest temps no lectiu per part del diferents agents del territori.

La jornada buscarà ampliar la mirada sobre la distribució del temps posant l’accent també en la seva qualitat. Per tant, reflexionar sobre quines són les hores lectives de l’infant i l’adolescent i com es poden adequar millor al projecte educatiu i veure en cada moment quin tipus d’aprenentatge s’està o es vol generar.

Per poder generar aquest debat ciutadà es duran a terme dues conferències. La primera, per part de l’Elena Sintes, Cap de Coneixement de l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona, i la segona, per part de l’Anna Comas, directora de l’Escola La Maquinista de Barcelona i alguns membres de l’AMPA. L’objectiu és conèixer com gestionen i organitzen l’escola, com és el seu projecte de temps de lleure a l’escola, el seu treball amb el barri, quins processos van seguir per canviar el seu projecte educatiu de centre, quins canvis ha hagut d’assumir, quins reptes van haver d’entomar i a quines dificultats han hagut de donar resposta.

La II Jornada Temps Educatiu es durà a terme el 25 de març a partir de les 10:15h a l’Espai Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola. Es pot trobar més informació a la web municipal


Cartell de la II Jornada Temps Ecucatiu

Comparteix: