La cerdanyolenca Sandra Lamas signa el cartell del Roser de maig 2017

El jurat del concurs del cartell de la Festa Major destaca l’originalitat de la seva proposta, molt diferent a les que van concórrer al concurs.

cartellrgbfestamajorEl jurat del concurs pel disseny del cartell de la Festa Major del Roser de maig 2017 es va reunir ahir per emetre el veredicte de l’edició d’enguany. L’original disseny proposat per Sandra Lamas, dissenyadora de la ciutat, fou proclamat guanyador. En total hi participaren un total de 39 cartells.

Tots els treballs presentats al concurs s’exposaran al passadís de l’Ateneu del 29 de març al 17 d’abril.

Sandra Lamas

Sandra Lamas va estudiar psicologia a la UAB. Explica que “sempre he tingut molta tirada per l’art i em va portar a fer un Postgrau de Il·lustració a EINA. D’allò fa 4 anys i ara m’hi dedico professionalment. A més tinc un projecte de serigrafia textil, on faig els meus propis dissenys”.

No és el primer cop que concórre al concurs del cartell de la Festa Major, per la qual cosa li ha fet “especial il·lusió” guanyar el concurs. Percebrà, tal i com estableixen les bases, un premi en metàl·lic de 500€.


Sandra Lamas a Internet

mlailustracion.com

belovedb.com

Cartell en CMYK

* El cartell s’adaptarà amb logotips i tipografies. La creativitat guanyadora serà la que ha decidit el jurat.

Comparteix: