Rebuig de la Xarxa de municipis LGTBI a l’autobús de l’odi

La Xarxa de Municipis LGTBI ha manifestat el seu total i absolut rebuig al bus organitzat per l’organització ultra catòlica “Hazte Oir” amb el lema “Los niños tienen vulva y las niñas pene, que no te engañen”.

Imatge: elcorreogallego.es

Imatge: elcorreogallego.es

Aquest bus té previst entrar a Catalunya i, en concret, fer escala a tres municipis, Barcelona, Sant Cugat del Vallès i L’Hospitalet de Llobregat. Tots tres municipis han acordat no autoritzar que el bus passi per les seves localitats. La Xarxa de municipis LGTBI s’ha posat al servei de les tres poblacions per aportar tot el suport que s’escaigui tant polític, com tècnic.

Catalunya va aprovar el 2 d’octubre de 2014 la llei 11/2014 que garanteix els drets del col·lectiu LGTBI. Per això, la Xarxa de Municipis LGTBI exigeix a la Generalitat que, de forma cautelar i a l’empara de la llei contra la LGTBIfòbia, prohibeixi el pas del bus de l’odi pels carres i places dels nostres pobles i ciutats, demostrant que Catalunya és un país amable que no accepta discursos d’odi que criden a la violència vers els i les infants i adolescents trans.

Contundència contra la transfòbia

La Xarxa de Municipis LGTBI demana ser més contundent que mai davant aquest perillós augment de manifestacions que fomenten la transfòbia. En aquest sentit, recorda que el Govern de la Generalitat té les eines. “Hi cal que de forma contundent deixi tancat aquest terrible episodi de forma exemplar”. Per aquest motiu, la Xarxa ofereix el seu suport per a què adopti totes les mesures necessàries que permetin una resposta contundent i exemplar a aquesta intolerable iniciativa.

Comparteix: